Ingredients:
·
Patates
·
Oli oliva
·
Fines herbes
·
Sal gruixuda
·
Alls
·
formatge
Procediment:
Escalfem el forn 200º.
Netegem les patates i fem
talls amb un ganivet i a sota de la patata hi posem una cullera, per assegurar-nos
que no tallem del tot la patata. Després
tallem els alls a làmines molt fines, i en posem entre làmina si, làmina no i també unes amb formatge.
En un vol barregem l’oli d’oliva
i les fines herbes. Amb un pinzell, pintem les
patates, afegim una mica de sal i les posem en una plata al forn, a coure uns
40 minuts.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40 m (200º)
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40 m (200º)
¡Qué ricas! Yo las he preparado alguna vez y nos han gustado mucho, aunque yo las rellené. Besitos.
ResponEliminaQué maravilla las patatas así, quedan muy chulas para una presentación. Besos
ResponElimina