dimarts, 4 de juny del 2013

Patates Hasselback




Ingredients:

·         Patates
·         Oli oliva
·         Fines herbes
·         Sal gruixuda
·         Alls
·         formatge 

Procediment:

Escalfem el forn  200º.
Netegem les patates i fem talls amb un ganivet i a sota de la patata hi posem una cullera, per assegurar-nos que no tallem del tot la patata.  Després tallem els alls a làmines molt fines, i en posem entre làmina si, làmina no  i també unes amb formatge.
En un vol barregem l’oli d’oliva i les fines herbes. Amb un pinzell, pintem les patates, afegim una mica de sal i les posem en una plata al forn, a coure uns 40 minuts.
Ho he acompanyat amb espàrrecs de riumors a la planxa. 

 
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  40 m (200º)

2 comentaris:

  1. ¡Qué ricas! Yo las he preparado alguna vez y nos han gustado mucho, aunque yo las rellené. Besitos.

    ResponElimina
  2. Qué maravilla las patatas así, quedan muy chulas para una presentación. Besos

    ResponElimina