Ingredients:
·
4 pomes
reineta
·
1 dl de
moscatell
·
4 cullerades
de sucre
·
Canyella en
pols
·
Branca de
canyella
·
Pela de
llimona
·
aigua
Procediment:
Netegem les pomes, en trèiem
el cor per la part de dalt amb una cullera, les posem en una platera per anar
al forn. Al damunt de cada poma i posem una mica de sucre, un raig de moscatell
i una mica de canyella en pols. Afegim la branca de canyella i una pela de
llimona.
Afegim una mica d’aigua a la
safata, i ho posem a coure al forn a 160º uns 40/50 m.
Quan les trèiem del foc, les
reguem amb el suc de la cocció.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50/60 m
Temps de cocció: 40/50 m
Temps de preparació total: 50/60 m
Temps de cocció: 40/50 m
Aixi m'agraden a mi en la mistela y la canyella.
ResponEliminaQueden bonissimes.
Saludos