Ingredients:
·
Tàperes
·
Sal, oli,
pebre
·
Radiatore
·
½ pebrot
vermell
·
1 pebret verd
·
1 ceba
·
½ tomàquet en
conserva (pelat, però no triturat)
·
15 olives
verdes sense pinyol
Procediment:
Bullim els radiatore segons
indicacions de fabricant, escorrim i reservem.
Netegem les verdures i les
tallem ben fines.
Agafem una paella, hi posem un
bon raig oli d’oliva i afegim les verdures, les courem a foc lent, quan ja casi
siguin cuites, hi afegim les olives i les tàperes. Ho deixem coure 5 minuts
més. I ja ho podrem barrejar amb la pasta.
Bona cuina
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 10 m + 20
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 10 m + 20
tan simples y tan ricos...me encantan! un beso
ResponEliminasiiii. gracias, por seguir mi blog y por dedicar tiempo para escribirle.
Elimina