Ingredients:
·
Cloïsses
·
3 gra all
·
Julivert
·
¼ got aigua
·
¼ got vi
blanc
·
Oli oliva
·
1 cullerada
de farina
·
pebre
Procediment:
Deixem les cloïsses en remull
amb aigua i sal, durant una bona estona (per treure la sorra).
En una paella, escalfem l’oli
d’oliva, hi fregim els alls (pelats) i quan ja comencin a ésser rosos, hi
afegim la farina i barregem. Per últim, afegim les cloïsses, l’aigua i el vi,
remenem bé i ho tapem uns minuts. Quan siguin obertes, ja les podem servir.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15 m
Oleeee! T'han agradat? a casa ens les mengem com pipes ;)
ResponEliminaSIIIII
Elimina