Ingredients:
·
Pasta
·
Oli, sal,
pebre, orenga, vinagre
·
Llauna tonyina
amb oli d’oliva
·
Tàperes
·
25 gr
formatge
·
Cors d’escarxofa
bullits
Procediment:
Bullim la pasta segons les
instruccions del fabricant. Sal al gust i un cop cuita la posem a escorre.
Tallem el formatge a daus.
Dins un vol posem: les carxofes, la tonyina, el formatge, les
tàperes i la pasta.
Fem una vinagreta de: 5
cullerades oli, una mica de sal, una mica de pebre, una cullerada d’orenga i
una cullerada de vinagre. I ho posem a l’amanida, ho remenem be. I posem uns
minuts a la nevera abans de servir.
Dificultat:
Fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 8/10 m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 8/10 m
De vi hem triat: Un verdejo Ovación 2012. De Rueda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada