Ingredients:
·
La pasta
·
Tomàquet (200
gr) triturat
·
100 ml nata
de cuina
·
1 ceba petita
·
Un tall de
mantega
·
2 alls
·
1 bitxo petit
(guindilla)
·
Sal
·
Oli oliva
Procediment:
Bullim la pasta com diu el
fabricant, aquest cop era una pasta de pinyons, panses i espinacs, i només
calia coure-ho 4 minuts. Escorre i reservar.
Escalfem l’oli en una cassola,
enrossim els alls, afegim el bitxo i la ceba picada ben petita. Quan els alls
agafin color, els hem de treure i ja hi podem afegir la tomata. Ho deixem coure
uns 20 minuts a foc baix, fins que quedi un bon sofregit, posem al punt de sal.
Quan ja s’hagi reduït, ja hi podem afegir la nata, i als 5 minuts ja hi podem
afegir el tall de mantega, remenem.
Apaguem el foc i ja ho podem servir a sobre de la pasta.
És una salsa molt bona!
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 25 m + 4 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 25 m + 4 m
Del blog www.Lapastapelscatalans.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada