Ingredients:
·
8 Torrades
·
200 gr de
rossinyols
·
Formatge de
cabra fresc
·
Oli d’oliva
·
Julivert
·
Sal/pebre
Procediment:
Netegeu els rossinyols, els talleu
i salteu-los en una paella amb una raig d’oli d’oliva. Reserveu-los.
Piquem el julivert en un
morter, afegiu el formatge de cabra i el treballeu amb un bon raig d’oli d’oliva, fins a obtenir una
textura de crema. Hi poseu una mica de sal i pebre.
Torreu el pa, i amb un ganivet
unteu les torrades amb la crema, i cobriu amb els rossinyols saltats, ja podeu
servir.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 15 m
Extret de: Les millors receptes catalanes "La cuina dels Bolets".
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 15 m
Extret de: Les millors receptes catalanes "La cuina dels Bolets".
Quines torrades més bones, amb el formatge de cabra el bolets combinen de maravella.
ResponEliminaUna abraçada