diumenge, 20 d’octubre del 2013

Torradetes amb formatge i rossinyols


Ingredients:

·         8 Torrades
·         200 gr de rossinyols
·         Formatge de cabra fresc
·         Oli d’oliva
·         Julivert
·         Sal/pebre 

 

Procediment:

Netegeu els rossinyols, els talleu i salteu-los en una paella amb una raig d’oli d’oliva. Reserveu-los.
Piquem el julivert en un morter, afegiu el formatge de cabra i el treballeu amb  un bon raig d’oli d’oliva, fins a obtenir una textura de crema. Hi poseu una mica de sal i pebre.
Torreu el pa, i amb un ganivet unteu les torrades amb la crema, i cobriu amb els rossinyols saltats, ja podeu servir.
 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  15 m


Extret de: Les millors receptes catalanes "La cuina dels Bolets".

1 comentari:

  1. Quines torrades més bones, amb el formatge de cabra el bolets combinen de maravella.
    Una abraçada

    ResponElimina