Ingredients:
·
Tallarines (pasta
fresca, 2 minuts i cuita)
·
Sal, oli
·
Un bitxo
(guindilla)
·
15 olives
negres
·
½ pebrot verd
·
½ pebrot
vermell
·
½ pebrot groc
·
1 tomàquet (a
daus)
·
1 ceba
·
tàperes
Procediment:
Tallem totes les verdures a
daus. Agafem el Wook hi posem oli d’oliva iafegim totes les verdures; uns
15 minuts després hi afegim les olives i les tàperes. Ho deixem coure uns 5 o
10 m més. Un cop cuit. Rservem.
Posem a bullir la pasta segons
ens diu el fabricant, 2 minuts. Ho posem escorre. Aboquem la pasta dins el Wook
de les verdures i ho remenem. Parem el foc. Deixem que agafi gust, i servim.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 2 m + 25/30m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 2 m + 25/30m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada