Ingredients:
·
Cargols
·
Sal, pebre,
oli
·
Tomata
·
2 fulles
llord
·
2 tires de
cansalada (tallada a daus)
·
3 salsitxes
(tallades a daus)
·
Vi ranci
Procediment
Per
enganyar els cargols, poseu-los en una cassola ben coberts d’aigua freda i
col·loqueu-los sobre el foc al mínim. Quan comencin a sortir de les closques,
apugeu la intensitat del foc i espereu que arrenqui el bull. Deixeu-los
reposar. Aquesta operació es pot repetir un parell de cops més.
Tot
seguit, canvieu-los-hi l’aigua. Afegiu-hi sal. Coeu-los a foc lent durant 45
minuts. Tasteu-los i si són tendres ja els teniu llestos.
Fem
un sofregit amb la tomata (ratllada) amb un bon raig oli d’oliva, un cop tingui
un bon color, afegim la cansalada, les salsitxes i el llord, ho anem rossejant,
afegim un raig de vi ranci, i ja hi podrem tirar els cargols. Ho deixem coure
amb la salsa uns 15 minuts més. Bona cuina.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 90 m
Temps de cocció: 70 m
Temps de preparació total: 90 m
Temps de cocció: 70 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada