Ingredients:
·
2 Carrotes
·
1 branca api
·
1 porro tendra
·
2 fulles de col
·
Oli oliva
·
Sal
·
Obleas d’arròs xineses
Procediment:
Tallem les verdures a juliana,
les netegem i les reservem.
Escalfem una vol ple d’aigua al
microones, i anem posant una a una les obleas 10 o 15 segons perquè vinguin
toves i les posem en un drap humit. I cada una l’emplenem de verdures, al
doblegar-les ja quedaran enganxades i a punt per servir amb oli d’oliva ben
calent uns 2 o 3 minuts cada una.
Ho podem acompanyar amb salsa
de soja, o cúrcuma, curry...
Per 2 persones
Dificultat: fàcilTemps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 10 m
Veig que darrerament fas moltes receptes xineses...! Molt bona, aquesta, i fàcil de posar en pràctica! Petons
ResponEliminasi ;)
EliminaNo coneixia aquestes oblees orientals, però aquests farcellets de verdura tenen molt bona pinta!
ResponEliminaPetons!
Anna
oh!!! si ho compro al nana's
Elimina