- ·Ingredients:
- 6 grs d’espinacs tendres
- 15 grs d’anacards
- 1 all
- 40 gr formatge de cabra
- 10 gr parmesà ratllat
- 60 ml oli oliva
- Una mica de pebre
- Pasta integral d’espelta
- sèsam
Procediment:
Bullim la pasta segons instruccions del fabricant, posem a escorre i reservar.
En el vol de la batedora posem els espinacs tendres, els anacards, els formatges i el pebre, triturem i afegim el oli d’oliva de mica en mica. Rectifiquem de sal.
Agafem un vol, posem la pasta i afegim la pasta, ho barregem amb el pesto i decorem el plat amb fulls d’espinacs, sèsam i formatge de cabra.
Per persones:
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 8 m
Vi: criança 2011 Espolla “Castell de Panissars”
Ha de ser súper gustosa, aquesta pasta, Maite. M`'encanta la salsa que has proposat.
ResponEliminaBonisima aquesta varietat de pesto Marina,.,
Elimina