- arròs (2 punyats per persona)
- 1/2 pebrot vermell
- 2 carxofes
- 1 tomàquet triturat
- 150 gr costelló de porc
- 5 salsitxes
- 2 cuixes de pollastre
- safrà
- 1 fulla de julivert
- 1 branca de romaní
- 2 alls tendres
- 2 tasses d' aigua per punyat d'arròs
- oli oliva, sal, pebre
- 40 gr pèsols
Procediment:
Posem aigua a bullir i reservem.
Tallem a talls la carn. Tallem les carxofes i en trèiem la part
dura, les tallem a daus.
Tallem el pebrot, en trèiem la part blanca i el tallem a daus.
Pelar els alls tendres i laminar-los. Netegem el julivert i el
piquem.
En una cassola amb un bon raig oli, hi daurem la carn. Quan ja
hagi agafat color, afegim el tomàquet i el pebrot, coure 5 minuts més. Afegim
els alls tendres i posem sal i pebre. Afegim el julivert i la branca de romaní.
Deixem coure 5 minuts mes.
Afegim l’arròs, remenem bé i deixem rossejar 2 o 3 minuts. Afegim l’aigua calenta, afegim les carxofes,
els pèsols i el safrà, ho deixem coure uns 15/17 minuts a foc mig. Apaguem el
foc i deixats uns minuts tapat abans de servir
Per 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 30 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 30 m
Vi: Mosst de Masia Serra
Un arròs ben bo, i amb carxofes perfecte per millorar-lo.
ResponEliminaUna abraçada