Ingredients:
·
Pomes Royal gala (4)
·
Sucre moreno
·
Mantega
·
Pasta de full
Procediment:
En una paella amb sucre i mantega
hi posem les pomes pelades (làmines de 1,5 cm) i sense cor. Ho posem al foc i
ho anem remenant. Quan el sucre faci caramel retirem.
Escalfar el forn.
Tallem la pasta de full a cercles
(mida del motllo).
Agafem els motllos, i posem les
pomes i per damunt posem la pasta de full. Ho deixem coure al forn 180º durant
20 m. Treiem del forn, les girem, de
manera que la pasta de full faci de plat. Servim fred o tebi.
Per 4 persones (motllos
individuals d’albal)
Dificultat:
Temps de preparació total:
Temps de cocció:
Temps de preparació total:
Temps de cocció:
Vi triat per acompanyar: garnatxa
Aquest tipus de pastisssos m'encanten. Potser més amb pasta brisa que pasta de full, perquè queda més cruixent, però vaja... deliciosa de totes maneres!
ResponElimina