Ingredients:
·
Espàrrecs de marge
·
2 ous
·
15 gr formatge emmental
·
Sal, oli
Procediment:
Netegem els espàrrecs, els partim
a trossos de 2 o 3 cms i els posem a coure amb una paella amb un raig d’oli
oliva. Deixem coure uns 8 m, posem sal. Reservem.
Batre els ous, afegir-hi el
formatge a daus. Ja podem afegir els ous i el formatge batut als espàrrecs, fem
la truita i ja podem servir.
Queda molt suau, esponjosa, una
altre manera de fer la truita d’espàrrecs.
Per 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 8m + 3/4 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 8m + 3/4 m
Vi triat per acompanyar: alas negres
L'afegit de formatge hi ha de quedar bé.
ResponElimina