Ingredients:
·
2 tomàquets de la pera
·
Olives verdes
·
Oli oliva
·
Vinagre
·
Orenga
·
Sal
·
Tàperes
·
2 patates
·
1 ceba vermella
·
1 llauna de ventresca de tonyina
amb oli d’oliva
Procediment:
Tallem la ceba en juliana i la
posem en remull amb vinagre i aigua. (ho deixem 10 minuts). Ho posem a escorre.
Netegem be les patates amb un
raspall (les bullirem amb pela), i les deixem coure uns 20m. Deixem refredar. Les pelem i les tallem a làmines d’un cm. (
També es poden servir amb pela).
En un vol col.loquem les patates,
el tomàquet a rodanxes, la ceba , les tàperes i les olives, posem oli i sal i
després damunt la ventresca de la tonyina.
Per 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20 m
Vi triat per acompanyar: Verdera Blanc 2013(Empordalia)
No havia sentit mai aquest nom de pantesca. Sembla una amida boníssima, amb tot el que porta, Maite!
ResponEliminasiiii la baix trobar a un blog de cuina-revista.. el comidista blog el pais
Elimina