Ingredients:
·
Enciam
·
Alfals
·
Pernil dolç
·
Agar agar en tires
·
1 carrota
·
Vinagre d’arròs
·
Oli de girasol
·
Sucre
·
sal
Procediment:
Posem l’alga agar agar en remull,
i als 20 m ja podem escorre.
Netegem l’enciam i el tallem. Netegem
la carrota i la ratllem.
Tallem en tires el pernil. Per fer la vinagreta barregem: el sucre, el
vinagre, l’oli i una mica de sal.
Posem en un vol l’enciam , el
pernil dolç, l’agar agar, alfals i la carrota. Afegim la vinagreta per damunt i
ja podem servir.
Dificultat: molt fàcil
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 0 m
Per acompanyar: Aigua en gas,
vichi catalán
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada