Ingredients:
·
25 mores de morera
·
100 grs de sucre
·
Una mica oli oliva
·
125 gr de farina
·
3 ous
·
300 ml llet
·
Una mica de sucre glaç
·
Una mica de sal
Procediment:
Netegem les mores, en retiren la
tija verda i ho enpolvem amb sucre glaç. Ho deixem 10 m.
Untem el motllo amb una mica d’oli.
Hi distribuïm les mores en el fons.
Escalfem el forn 180º.
Tamisem la farina en un vol perquè no és facin grumolls, afegim
la sal i barregem. Incorporem el sucre. Batem els ous i també els hi afegim.
Afegim la llet i remenem be fins aconseguir una barreja homogènia.
Posem la barreja al motllo i ho
posem a coure 40 m.
Deixem refredar.
Podem servir tebi o fred. Afegim
sucre glaç al damunt.
Per 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 40 m + 1h de repós
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 40 m + 1h de repós
Vi triat per acompanyar:
moscatell
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada