Ingredients:
·
1 got ple d’ametlles crues
·
2 dl got d’aigua
·
1 got ple de sucre
Procediment:
Posem les ametlles en una paella, amb l’aigua i el
sucre. Anem remenant a foc ràpid, al cap d’uns minuts el sucre comença a caramel·litzar
i s’evapora i torna a ser sucre i s’enganxa a les ametlles. Un cop ja comencin a
petar una mica les ametlles ja està acabat. Apaguem el foc i esperem a que és
refredin per menjar. Les anem remenant perquè no s’enganxin. I ja podem servir.
Les que sobrin, si és que en sobren... (son un caprici) les podem guardar en un
pot hermètic.
Per quantes persones:
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 10 m
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 10 m
Vi triat per acompanyar: Garnatxa d’Espolla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada