Ingredients:
·
Col (he agafat les de la
paperina)
·
Patates
·
2 talls de cansalada
·
Oli
·
sal
Procediment:
Netegem la col i les patates i ho posem a coure.
Un cop cuit, escorre. I en fem un puré ben barrejat i
trinxat.
Tallem la cansalada a daus i la posem a coure una
mica amb un bon raig d'oli d'oliva. Un cop cuita ho posem damunt del trinxat i també afegim una mica del oli
que ha quedat.
Bona cuina. Ideal per quan fa fred, és un plat típic
de la Cerdanya.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 25/30m+ 2 m
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 25/30m+ 2 m
Vi triat per acompanyar: L’Oratori de Marti Fabra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada