Ingredients:
·
Pot de pebrot escalivat en
conserva
·
2 cebes
·
Crema de llet
·
Sucre moreno
·
Sal
·
Oli oliva
·
La pasta farcida per bullir
·
Llavors de sèsam amb barreja de
tomàquet i ceba
Procediment:
Tallem la ceba a juliana i en una paella amb un bon
raig oli d’oliva la posem a coure, quan quasi estigui afegim 2 cullerades de
sucre moreno i segui remenant. Afegim el pebrot escalivat i ho deixem que faci
xup xup. Un cop sigui fred ho passem pel turmix. Ara es l’hora de tornar-ho a
posar a la paella i posar-ho a coure amb la crema de llet, deixem que vingui espès
i afegim un pols de sal.
Posem a coure la pasta segons indicacions del
fabricant. Un cop cuita posem a escorre.
Emplatem i afegim la salsa per damunt. Aquest cop
també hi he afegim unes llavors de sèsam torrat amb barreja de tomàquet i ceba,
que hi ha quedat la mar de be. (les vaig comprar a una fira a crèspia. Son ecològiques
i boníssimes.).
Per quantes persones:
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15/20m + 5 m
Beguda: Aigua mineral de Vilajuïga
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada