Ingredients:
·
2 ous de pagès
·
8 cullerades de farina
·
Sal
·
Llet
·
Oli d’oliva
Procediment:
En un bol posem els ous, posem un pols de sal, ho anem
baten i afegim la farina de mica en mica, procurant que no faci grumolls.
Tot seguit, afegim un bon raig de llet fins que aconseguim
una pasta fina i homogènia.
Posem una paella al foc amb un raig d’oli d’oliva,
quan estigui ben calent, tirem la preparació i fem les truites fines i rodes o
llargues gruixudes, al vostre gust.
La truita de farina és una de les truites més
elementals i senzilles, molt habitual a la postguerra, quan la gana era present
a moltes cases. Hi podem afegir formatge, julivert, cansalada, botifarra....
Adequat també servir-la amb una mica d’amanida.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 5/8m
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 5/8m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada