Ingredients:
·
150 g farina espelta eco
·
125 g sucre
·
50 g panses de corint
·
1 sobre de llevat Royal
·
100 g mantega fosa
·
3 ous
·
100 g de fruita confitada variada
·
Conyac
·
Raig de llet
Procediment:
Posem les panses a remullar amb conyac, quan s’hagin
inflat les escorrem i les reservem.
Barregem la mantega fosa amb els ous i el sucre, ho
remenem bé, ara ja hi podem afegir la farina i el llevat amb l’ajuda d’un
colador perquè no quedin grumolls, afegim una mica de llet i ho remenem be, que
quedi una massa homogènia.
Pre escalfar el forn dalt i baix a 170º.
Enfarinem una mica les panses i la fruita, perquè no
quedi al fons del motllo. Les aboquem a la massa i ho remenem.
Untem el motllo amb una mica de mantega, i ara ja ho
podem omplir amb la massa, i ho posem a coure al forn 1h15 m. Un cop fred el
podem desemmotllar i servir.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 1h30
Temps de cocció: 1h15
Temps de preparació total: 1h30
Temps de cocció: 1h15
Vi triat per acompanyar: Garnatxa d’Espolla
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada