Ingredients:
·
150 gr sucre
·
450 gr de
mató o formatge fresc
·
1 suc d’una
llimona
·
Una mica de
pela ratllada de llimona
·
5 ous
·
Fruits del
bosc (aquest són en conserva)
·
Una cullerada
de royal
Procediment:
Escalfem el forn 180º.
En un vol barregem el sucre,
el suc de llimona i la pela, després afegim el iogurt, el mató, els ous i la
cullerada de Royal, ho remenem bé. Ho aboquem en un motllo de silicona. Afegim
damunt les fruites del bosc, algunes s’enfonsen i algunes no, i ho posem al
forn. Ho deixem coure 45/50 m
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m
Molt bo, Maite! A mi m'agrada fer-lo així també, amb mató!
ResponEliminaDoncs haure de probar-ho amb mato! Tinc una recepta semblant pero es amb philadelphia. Petons!!
ResponElimina