dimecres, 30 d’octubre del 2013

Pastis de formatge suau amb fruites del bosc

 
 
Ingredients:
·         150 gr sucre
·         450 gr de mató o formatge fresc
·         1 suc d’una llimona
·         Una mica de pela ratllada de llimona
·         5 ous
·         Fruits del bosc (aquest són en conserva)
·         Una cullerada de royal
 
Procediment:
Escalfem el forn 180º.
En un vol barregem el sucre, el suc de llimona i la pela, després afegim el iogurt, el mató, els ous i la cullerada de Royal, ho remenem bé. Ho aboquem en un motllo de silicona. Afegim damunt les fruites del bosc, algunes s’enfonsen i algunes no, i ho posem al forn. Ho deixem coure 45/50 m
 
Dificultat:  Fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció:  50 m


2 comentaris:

  1. Molt bo, Maite! A mi m'agrada fer-lo així també, amb mató!

    ResponElimina
  2. Doncs haure de probar-ho amb mato! Tinc una recepta semblant pero es amb philadelphia. Petons!!

    ResponElimina