Ingredients:
·
Miehoen
(fideus arròs)
·
½ pebrot
vermell
·
½ pebrot groc
·
1 ceba petita
·
1 pit de
pollastre tallat a daus
·
1 carrota
·
½ carbassó
·
Curry
·
Sal, oli
·
1 bitxo
(petit sec)
·
Una mica de
soja liquida
Procediment:
Posem a bullir aigua al foc,
quan ja bulli, apaguem el foc, afegim els fideus i ho deixem 4 minuts. Després
ho passem per aigua, escorre i ho reservem.
Tallem a daus petits la
verdura, ho posem a coure al Wook amb un bon raig oli d’oliva, 10 minuts
després afegim els daus de pollastre, el bitxo, el curry (al nostre gust) i una
mica de soja, posem sal i ho deixem coure. Quan ja estigui el pollastre cuit i
les verdures, afegim els fideus, ho remenem i servim!
Son molt bons!!
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 4 m + 30/40 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 4 m + 30/40 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada