Ingredients:
·
1 massa
quebrada
·
Sal, pebre
·
Formatge gouda a daus
·
Formatge emmental ratllat
·
1 pot nata de
cuina
·
1 ou
Procediment:
Escalfem forn 180º.Posem la massa al motllo, la
punxem perquè no s’infli.
En un vol batem l’ou, afegim
la nata, una mica de sal i una mica de pebre. Remenem, afegim el formatge
ratllat.
Ho aboquem sobre la massa i
afegim daus de formatge gouda.
Ho posem a coure al forn 20 m.
Quan ja estigui cuita, ja podem servir. Podem menjar-ho fred o calent. Bona
cuina
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 20m
Temps de preparació total: 25m
Temps de cocció: 20m
M'agraden molt les quiche, tinc que provar aquesta que també m'encanta el formatge.
ResponEliminaUna abraçada
si.. la proxima la vull fer amb sobrada.
Elimina¡Menuda pinta tiene! Ya me gustaría poder darle un bocadito... Besitos.
ResponEliminasi si si!
Eliminammm! Ha de ser boníssima, Maite!
ResponElimina;)
Elimina