Ingredients:
·
Tallarines xineses (de blat)
·
Soja
·
Curry
·
3 carrotes
·
1 porro tendre
·
1 branca d’api
·
Oli oliva
Procediment:
Netegem les verdures i les tallem
a bastonets.
Al Wook amb un bon raig d’oli d’oliva fregim les
verdures, a mitja cocció hi posem un raig de soja, anem remenant i ja hi podem
posar un bon pols de curry. Reservem.
Posem aigua a bullir, quan ja
sigui calenta apaguem el foc, hi posem les tallarines i deixem uns 4 m,
remenem. Ho passem per aigua freda i ja
ho podem posar dins al Wook i ho remenem i ja podem servir.
Per 2 persones
Dificultat: fàcilTemps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 4m+25m+1m
Vi triat per acompanyar: Vi negre Finca la Mata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada