Ingredients:
·
350 g de farina
·
4 ous
·
200 g sucre
·
200ml llet
·
2 cullerades de Royal
·
Cireres en conserva
Fet amb un motllo rodo de 6/8 p.
Procediment:
Passem farina pel motllo.
Escalfem el forn 180º dalt i baix.
Enfarinem lleument les cireres i reservem. (és perquè no
baixin molt durant la cocció).
En un bol posem els ous amb el sucre i ho batrem fins
aconseguir que estigui tot ben barrejat.
Afegim la llet i anem afegim també la farina de mica
en mica perquè no faci grumolls . Per últim i amb moviment suaus afegim el
llevat “Royal”.
Ja podem posar la massa en el motllo i afegim les
cireres.
Ho posem a coure uns 25/30m. Un cop cuit, retirar.
Deixar refredar i treure del motllo i servir en porcions.
Per quantes persones: 6 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 25/30 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 25/30 m
Vi triat per acompanyar: Garnatxa del empordà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada