Acabades de cullir
Ingredients:
·
8 Flors de carbassó
·
Oli
·
Sal
·
1 pot de Brandada de bacallà
·
Aigua
·
farina
Procediment:
Per farcir les flors, fem un tall vertical a cada una,
amb uns tisores amb compte i tallem el pistil, les passem per aigua freda .
Reservem.
En un vol barregem dues cullerades de farina amb una
mica de sal i tres cullerades aigua, remenem que no quedi cap grumoll.
Agafem les flors, afegim una cullerada de brandada a l’interior
de cada una, les passem per la pasta i després una mica de farina.
Les fregim en una paella amb un raig d’oli d’oliva,
posem a punt de sal i ja podem servir.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil però delicat
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m
Vi triat per acompanyar: VIORE. RUEDA, BLANC
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada